my_mobile: Nokia N-Gage
Operator: Orange
my_country:
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 8:55 pm The Witcher
Głwnie chodzi mi o rżnice między wersjami na rżne modele telefonw. Mianowicie miałem do czynienia z wersją gry na telefon SAMSUNG Z370. Gra w polskiej wersji językowej posiadająca 12 poziomw. Wersja na telefon Nokia N-Gage wiele sie od niej rżni: angielska wersja językowa, 6 poziomw, brak bossw. Nie wiem dlaczego została tak okrojona. Gra została zakupiona w serwisie jamba.pl mimo iz w opisie jest napisane o 12 poziomach w grze jest tylko 6
Jamba sprzedaje wersje angielska i to jest od nas nie zależne. Wersja polska dotychczas była tylko dostępna przez Play, ale to sie zmieni, bo Play w lutym traci wylacznosc na Wiedzmina PL.
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 9:32 am o?uwaj?cy rycerze
Kupi?em telefon E50 w ktrym by?o pare gierek, mi?dzy innymi Wied?min. Zacz??em gra? i wszystko pi?knie ?adnie a? do momentu jak trafi?em na plansz? z o?ywaj?cymi rycerzami.
Robie siekanke, zamra?am, pale ale to nic nie daje.
CO ROBI? ?EBY PRZEJ?? DALEJ ????? :sad:
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 8:32 pm Poziom z o?ywaj?cymi rycerzami
Ja te? mia?am z tym problem, ale po jakim? czasie jak si? lepiej przyjrza?am, to zauwa?y?am, ?e jeden z go?ci (gdzie? u gry, otoczony z obu stron) wygl?da troch? inaczej ni? reszta i zdecydowanie trudniej go zrani?. To jest jaki? szlachcic i w?a?nie jego trzeba pokona?, a na reszt? mo?na si? ola?, bo i tak za ka?dym razem zmartwychwstan?. Mj niezawodny sposb to: na?o?y? na siebie ochron? magicznym znakiem i maj?c w nosie innych rycerzy na******la? w?a?nie w tego jednego a? upadnie i zacznie co? gada?. Daje nam misj? zabicia jakiej? baby na bagnie (ktra pono? rzuci?a jak?? kl?tw?) Ma si? wwczas do wyboru albo zabi? go?cia lub go oszcz?dzi? i wyruszasz na bagna.
Apropo bagna: znalaz?am ju? t? bab? i mam problem. Napuszcza na mnie jakiego? dwug?owego w??a i nie umiem go zabi?. Wie kto? co trzeba zrobi??
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 9:07 am Re: Poziom z o?ywaj?cymi rycerzami
Wingding, musisz wskoczy? na g?ow? w??a, w odpowiednim momencie poka?e si? strza?ka do gry i wtedy trzeba j? nacisn??, nast?pnie naciskaj strza?ki w takiej kolejno?ci jak si? b?d? pokazywa?, najpierw jedna g?owa potem druga.
mam kome sgh j400 i chce sciognac wiedzmina i nie wiem czy mi bedzei dzialalo bo na liscie nie ma wypisanego moiego modeelu i nie wiem czy ma scioagac aler za to moi brat ma sgh l760 i mu dziala a j400 i l760 to prawie takie same komy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum