Wys艂any: Pi膮 Kwi 25, 2008 10:41 am Propozycja Gry Java
Witam chciałbym zaproponować stworzenie gry java. Gra miałaby dotyczyć Rajd體 Samochodowych, jest wiele gier lecz żadna nie spełnia moich wszystkich wymagań, każda ma jakiś minus... gra V-Rally jest moim zdaniem najlepsza, auto prowadzi się wyśmienicie, ale nie obędzie się bez minus體 jakimi są :
- mała ilość etap體
- mała ilość rajd體ek do wyboru
grafika w normie, posiada polecenia pilota, odliczanie na starcie ( głosowe ) lecz nie ma dźwięku auta
... zaś gra WRC 3D ma najlepszą grafikę, auto nie prowadzi się najlepiej, nie posiada głosu pilota ani odliczania, brak dźwięku auta i szpetna muzyka w czasie jazdy.
Więc firma Breakpoint ma okazję stworzyć grę jakiej jeszcze nie było. Propozycja ?!
Choćby Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski z udziałem Polskich kierowc體, lub prościej grę, kt髍a spełniałaby wymagania graczy. Wszystko można by było dopracować przeprowadzając testy - oczywiście na beta testerach.
Bardzo dobry pomysl. Dodalismy do dlugiej listy "gier do rozpatrzenia"
Wyscigi planujemy zrobic od dawna.
Czuje, ze w firmie wywiaze sie dluga dyskusja, czy robic wyscigi 3d jak np. V-Rally, czy Juiced2, czy klasyczne 2d, jak np. 4x4 Extreme Rally, ktory jest dla mnie najfajniejsza samochodowka na komorki (brawo dla konkurencji ).
Zgadzam się Wyżej wymienione gry są dobre, ale czasem wyścig體ki 2D nie spełniają oczekiwać graczy, dla mnie totalna beznadzieją jest Colin McRae Dirt - gdyby nie 2D mogłoby być lepiej, jest tam błąd kt髍y powoduje niechęć gracza bynajmniej moją, mianowicie gdy wystartujemy możemy nic nie robić a auto samo wchodzi w zakręty :/ ocierając się o nie - prawdopodobnie samo dojedzie do mety, wiadomo prędkość mniejsza no ale jaka frajda z gry ? Moim zdaniem żadna. Ale mam szacunek do producent體 gry, bo nie wszystko jest idealne.
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach Nie mo偶esz za艂膮cza膰 plik贸w na tym forum Mo偶esz 艣ci膮ga膰 za艂膮czniki na tym forum