Wys艂any: Sob Lut 11, 2006 4:41 pm SKOKI 3D -rekordy
Jakie macie rekordy ?
U mnie jest tak:
Karpacz 111m
Kuusamo 113,5m
Hakuba 206m
Sapporo 131m
Neustadt 131m --- w turnieju jakos zadko wchodze nawet do 1 serii
Zakopane 109m - najfaniej mi sie tutaj skacze
Harrahov 192m
Lahti 119m
M.Everest 312m
PS: Gre sciaglem SMSem za 3,6zl + 1,2 zl polacznie z internetem. Sciaglem z jakiej strony ktora reklamowala sie na telegazie Polsatu ( strona osienset cos )
my_mobile: Sony Ericsson K310i
Operator: Plus
my_country:
Do艂膮czy艂: 17 Cze 2005 Posty: 91 Sk膮d: Jaskrow
Wys艂any: Pon Lut 13, 2006 10:17 am
Zapraszam serdecznie do prezentacji w?asnych wynik體 w naszych grach na tym forum. Je?li tylko ktos ma ochote pochwali? si? swoimi osi?gni?ciami forum czeka.
Przypominam te?, ?e na naszej stronie znajduje si? lista najlepszych wynik體: Tabela SkiJam3D
Jednak tam znajduj? si? takie wyniki, ?e trudno je b?dzie kiedykolwiek przebi? Mo?e kto? zdradzi tajemnic? jak uzyska? tak dalekie skoki przekraczaj? ponad dwukrotnie maksimum skoczni? Jeste?my tego bardzo ciekawi
Planujemy niebawem reset wnik體 z okazji naszego nowego sezonu, tak aby pocz?tkuj?cy tak?e mieli jakie? szanse na znalezienie si? na li?cie.
Wys艂any: Wto Lut 14, 2006 2:56 pm
Ackman pochwal sie swoimi wynikami
Jak skaczesz ?odrazu po odbiciu wciskasz "2" ?czy na chwile sie odchylasz do tylu
Qba Go艣膰
Wys艂any: Wto Lut 14, 2006 2:58 pm
A tak wogle to skocznia Neustadt jest beznadziejna
PS: ??czylem sie z netem i moje wyniki sa okolo 50-65 miejsca
my_mobile: Sony Ericsson K310i
Operator: Plus
my_country:
Do艂膮czy艂: 17 Cze 2005 Posty: 91 Sk膮d: Jaskrow
Wys艂any: Sro Lut 15, 2006 11:05 am
Ha! Moje wyniki sa tak s?abe, ?e wsydze si? je poda?
Natomiast Twoje s? do?? imponuj?ce jak Ty to robisz?
Podam wyniki kumpla, kt髍y nie ma dost?pu do netu:
Karpacz 83,5m
Kuusamo 82m
Hakuba 165m
Sapporo 100,5m
Neustadt 96,5
Zakopane 92,5
Harrahov 154,5m
Lahti 87m
M.Everest 257,5m
Jak widzisz nie s? to rekordy na miar? Twoich osi?gnie? a moje s? jeszcze s?absze, musia?bym sporo potrenowa? Aha ja skacze normalnie bez odchylania si? do tytu?u - mo?e dlatego mam takie s?abe wyniki?
Dlaczego napisa?e?, ze skocznia Neustadt jest beznadziejna Jak dla mnie jest podobna do skoczni Zakopane
Aha dzi? wszystkie Rekordy na naszej stronie zosta?y wykasowane a poprzednie posz?y do archiwum. Masz wiec du?? szans? wpisa? si? na list? najlepszych wysylaj?c swoje wyniki na serwer.
Wys艂any: Pi膮 Lut 17, 2006 1:54 pm
U mnie w klasie4 osoby maja ta gre i ostatnio ciagle w nia cioramy na lekcjach
Nowe rekordy
Karpacz 111
Kussamo 113.5
Hakuba 212
Sapporo 170 !!!!!! ( k115) - najlepije w rankingu
Neustadt 131
Zakopane 113,5
Harahov 192
Lahti 124,5
M Everest 327,5 -najdluzszy skok w klasie
Pewnie dziwi Cie wynik na Sapporo , teraz juz wiem jakim cudem ludzie mieli na Everescie prawei 400 metrow. Tym samym sposobem co ja. Podczas skoku zawiesil mi sie telefon a po 5 sekundach sei odblokowal i na wyswietlaczu mialem kolesia spadajacego z duzej wysokosci - wyladowalem i oto 170 metrow
Jak skacze ? Trzymam 5 tak dlugo ile sie da zeby nie spalic skoku Musisz znalesc odpowiedni moment na skoczni by wcisnac ten przycisk - ja za taki pkt obralem sobie choinki po boku skoczni-gdy je mijam wciskam 5 albo tuz przed miniesciem - zalezy od skoczni. Odrazu po odbicu z progu wciskam 2 i wciskam to caly czas podczas lotu. Ladowanie 0 lub 5 - chyba nie robi roznicy.
Dlaczego Neustadt jest zla ? nawet jak sie ma b. dobre wybicie ( miejsce i sile) to i tak ciezko jest dobrze leciec w powietrzu - zazwyczaj laduje na okolo 110 m. Podobra sytuacje maja koledzy z ta skocznia. Poprostu jest ona do bani , albo my nie umiemy skakac .:D
Karpacz 117
Kussamo 111
Hakuba 225
Sapporo 163
Neustadt 126
Zakopane 114,5
Harahov 197
Lahti 125
M Everest 354,5
Jeśli chodzi o duże wyniki... (np. w Mount Everest)<-- kiedy w październiku 2005 upadł mi z dużej wysokości telefon, straciłem możliwość wykonywania połączeć, bo zniszczył się nadajnik. Pozostała jednak funcja konsoli gier- mogłem dalej grać i co ciekawe w środku skoku, kiedy zawodnik był już w powietrzu telefon zacinał się (w tym momencie należało nacisnąć klawisz '5') i nagle pojawiał się tuż po wylądowaniu na jakiejś kosmicznej odległości. Śmiesznie brzmi, ael stary telefon do dzisiaj nie działa
Co nie kt髍e wyniki s? ca?kiem niez?e, ale nie ma w tym ?adnego oszustwa, telefon mi si? nie wiesza. W tej chwili mam NOKIE 6630 ale wcze?niej mia?em 6600 i tam mia?em jeszcze lepsze wyniki. Przede wszystkim Neustadt, na 6600 mia?em wynik ponad 140m. Gram w t? gr? od ponad trzech lat. Ka?da skocznia jest inna, na ka?dej trzeba inaczej si? wybija?.
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach Nie mo偶esz za艂膮cza膰 plik贸w na tym forum Mo偶esz 艣ci膮ga膰 za艂膮czniki na tym forum