Breakpoint Forum Strona G艂贸wna Breakpoint Forum
Forum dyskusyjne firmy Breakpoint, producenta gier i aplikacji u??ytkowych na telefony kom??rkowe

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U偶ytkownicyU偶ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nast臋pny temat
SKOKI 3D -rekordy
Autor Wiadomo艣膰
Qba_Belchatow
Go艣膰
Wys艂any: Sob Lut 11, 2006 4:41 pm   SKOKI 3D -rekordy

Jakie macie rekordy ?
U mnie jest tak:
Karpacz 111m
Kuusamo 113,5m
Hakuba 206m
Sapporo 131m
Neustadt 131m --- w turnieju jakos zadko wchodze nawet do 1 serii :D
Zakopane 109m - najfaniej mi sie tutaj skacze
Harrahov 192m
Lahti 119m
M.Everest 312m

PS: Gre sciaglem SMSem za 3,6zl + 1,2 zl polacznie z internetem. Sciaglem z jakiej strony ktora reklamowala sie na telegazie Polsatu ( strona osienset cos ;-) )

Akai Tsuki 
Site Admin

my_mobile: Sony Ericsson K310i
Operator: Plus
my_country:
Poland

Do艂膮czy艂: 17 Cze 2005
Sk膮d: Jaskrow
Wys艂any: Pon Lut 13, 2006 10:17 am   

Zapraszam serdecznie do prezentacji w?asnych wynik體 w naszych grach na tym forum. Je?li tylko ktos ma ochote pochwali? si? swoimi osi?gni?ciami forum czeka.

Przypominam te?, ?e na naszej stronie znajduje si? lista najlepszych wynik體: Tabela SkiJam3D

Jednak tam znajduj? si? takie wyniki, ?e trudno je b?dzie kiedykolwiek przebi? ;) Mo?e kto? zdradzi tajemnic? jak uzyska? tak dalekie skoki przekraczaj? ponad dwukrotnie maksimum skoczni? Jeste?my tego bardzo ciekawi :)

Planujemy niebawem reset wnik體 z okazji naszego nowego sezonu, tak aby pocz?tkuj?cy tak?e mieli jakie? szanse na znalezienie si? na li?cie.

Qba_Belchatow
Go艣膰
Wys艂any: Wto Lut 14, 2006 2:56 pm   

Ackman pochwal sie swoimi wynikami ;-)

Jak skaczesz ?odrazu po odbiciu wciskasz "2" ?czy na chwile sie odchylasz do tylu

Qba
Go艣膰
Wys艂any: Wto Lut 14, 2006 2:58 pm   

A tak wogle to skocznia Neustadt jest beznadziejna :-)

PS: ??czylem sie z netem i moje wyniki sa okolo 50-65 miejsca

Akai Tsuki 
Site Admin

my_mobile: Sony Ericsson K310i
Operator: Plus
my_country:
Poland

Do艂膮czy艂: 17 Cze 2005
Sk膮d: Jaskrow
Wys艂any: Sro Lut 15, 2006 11:05 am   

Ha! Moje wyniki sa tak s?abe, ?e wsydze si? je poda? :lol:
Natomiast Twoje s? do?? imponuj?ce :shock: jak Ty to robisz? :?

Podam wyniki kumpla, kt髍y nie ma dost?pu do netu:
Karpacz 83,5m
Kuusamo 82m
Hakuba 165m
Sapporo 100,5m
Neustadt 96,5
Zakopane 92,5
Harrahov 154,5m
Lahti 87m
M.Everest 257,5m

Jak widzisz nie s? to rekordy na miar? Twoich osi?gnie? a moje s? jeszcze s?absze, musia?bym sporo potrenowa? ;) Aha ja skacze normalnie bez odchylania si? do tytu?u - mo?e dlatego mam takie s?abe wyniki?

Dlaczego napisa?e?, ze skocznia Neustadt jest beznadziejna :?: Jak dla mnie jest podobna do skoczni Zakopane :)

Aha dzi? wszystkie Rekordy na naszej stronie zosta?y wykasowane a poprzednie posz?y do archiwum. Masz wiec du?? szans? wpisa? si? na list? najlepszych wysylaj?c swoje wyniki na serwer.

Go艣膰

Wys艂any: Pi膮 Lut 17, 2006 1:54 pm   

U mnie w klasie4 osoby maja ta gre i ostatnio ciagle w nia cioramy na lekcjach ;-)

Nowe rekordy
Karpacz 111
Kussamo 113.5
Hakuba 212
Sapporo 170 !!!!!! ( k115) - najlepije w rankingu
Neustadt 131
Zakopane 113,5
Harahov 192
Lahti 124,5
M Everest 327,5 -najdluzszy skok w klasie

Pewnie dziwi Cie wynik na Sapporo , teraz juz wiem jakim cudem ludzie mieli na Everescie prawei 400 metrow. Tym samym sposobem co ja. Podczas skoku zawiesil mi sie telefon a po 5 sekundach sei odblokowal i na wyswietlaczu mialem kolesia spadajacego z duzej wysokosci - wyladowalem i oto 170 metrow ;-)

Jak skacze ? Trzymam 5 tak dlugo ile sie da zeby nie spalic skoku ;) Musisz znalesc odpowiedni moment na skoczni by wcisnac ten przycisk - ja za taki pkt obralem sobie choinki po boku skoczni-gdy je mijam wciskam 5 albo tuz przed miniesciem - zalezy od skoczni. Odrazu po odbicu z progu wciskam 2 i wciskam to caly czas podczas lotu. Ladowanie 0 lub 5 - chyba nie robi roznicy.

Dlaczego Neustadt jest zla ? nawet jak sie ma b. dobre wybicie ( miejsce i sile) to i tak ciezko jest dobrze leciec w powietrzu - zazwyczaj laduje na okolo 110 m. Podobra sytuacje maja koledzy z ta skocznia. Poprostu jest ona do bani , albo my nie umiemy skakac .:D

Qba
Go艣膰
Wys艂any: Pi膮 Lut 17, 2006 1:56 pm   

ten post wyzej jest tez moj :-)
Qba

Szakal18
User

Do艂膮czy艂: 04 Maj 2007
Wys艂any: Pon Maj 21, 2007 3:32 pm   

Karpacz 117
Kussamo 111
Hakuba 225
Sapporo 163
Neustadt 126
Zakopane 114,5
Harahov 197
Lahti 125
M Everest 354,5

Jeśli chodzi o duże wyniki... (np. w Mount Everest)<-- kiedy w październiku 2005 upadł mi z dużej wysokości telefon, straciłem możliwość wykonywania połączeć, bo zniszczył się nadajnik. Pozostała jednak funcja konsoli gier- mogłem dalej grać i co ciekawe w środku skoku, kiedy zawodnik był już w powietrzu telefon zacinał się (w tym momencie należało nacisnąć klawisz '5') i nagle pojawiał się tuż po wylądowaniu na jakiejś kosmicznej odległości. Śmiesznie brzmi, ael stary telefon do dzisiaj nie działa :)

MIRAGE_MERIDA
Newbie

my_mobile: 6630
Operator: ORANGE
my_country:
Poland

Do艂膮czy艂: 20 Wrz 2007
Wys艂any: Czw Wrz 20, 2007 11:55 am   

Moje wyniki s? takie:

Karpacz K85 - 111m
Kuusamo K95 - 115m
Hakuba K185 - 219m
Saporo K115 - 137m
Neustadt K120 - 133,5m
Zakopane K90 - 110,5m
Harrahow K170 - 200,5m
Lahti K105 - 127,5m
M. Everest K300 - 331,5m

Co nie kt髍e wyniki s? ca?kiem niez?e, ale nie ma w tym ?adnego oszustwa, telefon mi si? nie wiesza. W tej chwili mam NOKIE 6630 ale wcze?niej mia?em 6600 i tam mia?em jeszcze lepsze wyniki. Przede wszystkim Neustadt, na 6600 mia?em wynik ponad 140m. Gram w t? gr? od ponad trzech lat. Ka?da skocznia jest inna, na ka?dej trzeba inaczej si? wybija?.

Pozdrawiam
MIRAGE_MERIDA

Dark Angel.jpg
Plik 艣ci膮gni臋to 261 raz(y) 62,49 KB

Wy艣wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach
Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach
Nie mo偶esz za艂膮cza膰 plik贸w na tym forum